Een plek reserveren op de vlooienmarkt

Ben jij van plan om binnenkort naar de vlooienmarkt toe te gaan en wil jij hier spulletjes verkopen, dan is het aan te raden om ruim van te voren een plek te reserveren. Je moet er toch niet aan denken dat je naar de markt toe gaat met al je spullen en je vervolgens geen plek hebt waar je je kleedje neer kunt leggen. Dit wil je natuurlijk voorkomen en juist daarom is het aan te raden om te reserveren. Wanneer je dit wel doet krijg je keurig een plekje waar je je spullen neer kunt leggen en dat is natuurlijk wel zo fijn. Mocht jij dit willen doen, dan kan je dit gemakkelijk doen door even contact op te nemen met de partij die dit organiseert, zij zullen jou vervolgens zo goed mogelijk helpen.

about-400-sellers-present-their-goods-every-saturday-paintings-real-authentic-salesman-flea-market_t20_8OE2rB
flea-market-transactions_t20_9Gd2ay

Voldoende spullen

Wanneer je naar de vlooienmarkt gaat, dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk spullen verkopen. Je zult genoeg spullen op je kleedje moeten hebben, anders ziet het er zo leeg uit. Mocht jij nog niet genoeg leuke spulletjes hebben, neem dan eens een kijkje op je zolder. Wie weet heb je wel een hoop spullen op de zolder liggen die ook nog voor een leuk prijsje verkocht kunnen worden. Dit zijn dan vaak spullen waar je zelf al een tijdje niets meer mee doet, maar die misschien wel leuk zijn voor andere mensen. Mocht jij zelf niet heel veel spulletjes hebben die je kunt verkopen, dan is het aan te raden om aan mensen om je heen te vragen of zij deze spulletjes wel hebben, wie weet kunnen zij jou verder helpen en dat is natuurlijk top.

De juiste prijzen

Wanneer je een bezoek brengt aan de vlooienmarkt, dan zal je natuurlijk wel de juiste prijzen voor je spullen moeten hanteren. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je weinig zult verkopen en dat wil je natuurlijk niet. Bedenk daarom van te voren goed welke spullen je wilt en welke spullen je kunt verkopen en wat men hier normaliter voor vraagt. Vergelijk dit goed want hierdoor weet jij beter wat de gemiddelde prijzen voor een bepaald product zijn. Tevens kan je ook onderhandelen op de markt, dit is vrij normaal.

MEER TE WETEN KOMEN

verkoop

goed verkopen?

verkocht