Hoe kan ik goed verkopen?

Verkopen, het is een vak apart en het is niet voor iedereen weggelegd. Mocht jij goed willen verkopen, dan zal je je hier goed in moeten verdiepen. Gebruik bronnen op het internet of volg bijvoorbeeld een opleiding of een cursus. Een ding is in ieder geval een feit, wanneer je je hier in verdiept, dan wordt je er vanzelf beter in. Mocht jij alles willen weten over verkopen, dan is dit artikel zeer geschikt voor jou. In dit artikel gaan we je namelijk uitleggen hoe je het beste kunt verkopen op de vlooienmarkt. Dit is natuurlijk een markt waarbij niet alleen de verkoop, maar ook de gezelligheid zeer belangrijk is. Juist daarom komen er weer andere manieren van verkopen bij kijken dan wanneer je bijvoorbeeld accountmanager bent van een bedrijf en je koffie wilt verkopen.

poverty-old-man-dishes-junk-poorness-garage-sale-flea-markets-old-dishes-poor-people_t20_VLL7p3
nominated-summer-flea-market-in-copenhagen_t20_6mzmJL

Leg je spullen netjes neer

Op de vlooienmarkt verkoop je natuurlijk spullen die je niet meer gebruikt, hier is deze markt voor bedoeld. Je kunt hier leuke koopjes scoren en spullen waar jij niks meer aan hebt een nieuw leven geven en hier nog wat geld op verdienen. Mocht jij op de vlooienmarkt staan en heb jij een plek waar je je kleedje neer kunt leggen? Dan is het aan te raden dat jij je spulletjes netjes neergelegd en ze een leuk prijsje geeft. Doe bijvoorbeeld aan psychologische prijzen en biedt iets aan voor €2.99 in plaats van €3, de kans is dan veel groter dat mensen dit kopen omdat het qua prijs een stuk goedkoper lijkt terwijl dit natuurlijk niet het geval is. Zorg er tevens voor dat je met jouw producten de aandacht van de mensen op de markt trekt. Kies er bijvoorbeeld voor om je mooiste producten voorop te leggen. Deze moeten de aandacht van de klanten trekken en ervoor zorgen dat zij uiteindelijk iets bij jou gaan kopen.

Verkoop samen

Denk jij erover na om naar de vlooienmarkt te gaan en om hier spulletjes te verkopen, dan is het zeker een goed idee om dit samen met iemand te doen. Heb jij een vriend of een vriendin die dit ook wilt doen, dan kunnen jullie samen gaan. Je hebt dan een groter aanbod, tevens word je dag dan ook meteen een stuk leuker. Je kunt er dan samen een gezellige dag van maken en elkaar natuurlijk helpen met de verkoop.

MEER TE WETEN KOMEN

verkoop

reserveren

verkocht